banner3

Microdermabrasie met OxyGeneo

Of je nu een jonge huid hebt of een rijpere huid, een lichte- of een getinte huid, huidproblemen kunnen bij iedereen voorkomen.  Het Geneo+ systeem biedt met OxyGeneo en TriPollar rf dé oplossing om je huidproblemen te verminderen. Dit krachtige alternatief voor de gewone microdermabrasie, mono- of bi-polaire rf en een zuurstof behandeling tegelijk, is een geheel pijnloze behandeling om op korte termijn een gezonde en stralende huid te hebben.

Deze huidproblemen zijn allemaal te verminderen met OxyGeneo: acne, vergrote porien, vermoeide huid, vlekkerige huid, futloze huid, littekens, fijne rimpeltjes, beginnende rimpels, grauwe huidskleur, verouderde huid, verstopte porien, striae.

Microdermabrasie is een veel gebruikte behandelmethode voor huidverbetering. De OxyGeneo methode is een sterke verbetering van de huidige microdermabrasie behandeling die de nadelen van die behandeling voorkomt.

De voordelen van OxyGeneo ten opzichte van andere microdermabrasie behandelingen zijn:

Resultaat in 15 minuten, walk in - walk out en direct een stralende huid

Geen hersteltijd en geen beschadiging van de huid

Geschikt voor elke huidskleur, elk huidtype, alle gelaatsgebieden, kan het hele jaar door ondergaan worden

Single-use verbruiksgoederen voor optimale hygiene

De OxyGeneo behandeling vormt niet alleen een verbetering op de huidige microdermabrasie behandeling, maar ook een uitbreiding.

Waar er bij microdermabrasie enkel kristallen op de huid worden gespoten, combineert OxyGeneo technologie maar liefst drie behandelingen. Behalve de exfoliatie van dode huidcellen, wordt het zuurstofniveau van binnenuit in de huid verhoogd door middel van Carboxy / CO2 therapie en de opname van actieve ingrediënten bevorderd. Deze drie elementen geven samen een resultaat in 15 minuten tijd die met microdermabrasie niet kan worden bereikt.

Het risico op huidirritatie en infectie is bij een OxyGeneo facial niet aanwezig. Doordat de behandeling wordt uitgevoerd op een vochtige huid geeft OxyGeneo een prettig fris gevoel. Er wordt daarnaast geen vacuüm gebruikt, wat verdere beschadiging aan de huid voorkomt en waardoor ook vlak onder de ogen gewerkt kan worden. Bovendien kent een OxyGeneo behandeling geen hersteltijd en kun je het resultaat gelijk zien. Je kunt met een gerust hart de middag voor een bijzondere gelegenheid een behandeling ondergaan en diezelfde avond nog profiteren van het resultaat.

Versterkte behandeling met Geneo Ultrasoon

De Geneo Ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen.

Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen. Wat doet het voor je huid: een betere opname van werkstoffen + actieve ingredienten gaan dieper in de huid + stimulering van de cellen + vochtbalans verbetert + verzacht & kalmeert de huid.

En dan is er ook nog de TriPollar, de meest comfortabele en effectieve radiofrequentie technologie voor huidverstrakking en versteviging

TriPollar behandelingen geven direct zichtbare huidverbeterende resultaten en duurzame lange termijn resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd. De TriPollar behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft vanaf de eerste behandeling een direct zichtbaar resultaat. Een kuur gevolgd door onderhoudssessies zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten. TriPollar is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.

De Resultaten
Huidverstrakking & lifting,  Face sculpting & contouring, acne reductie, rimpelreductie, vermindering onderkin. Dit kan ook worden toegepast op het decolleté en de handen.

       

 

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: huidverbetering, Schoonheidssalon Waarland, schoonheidssalon Schagen, OxyGeneo, Tripollar radiofrequent, microdermabrasie, Geneo+, Oxygeneo Schagen, OxygeneoHeerhugowaard, Oxygeneofacial, OxygeneoAlkmaarElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance