Skip to content
een stralend mooie huid bij Elements Cosmetics

Een stralende, gezonde huid

Behandelingen

Samen met jou zorg ik dat jij een stralende, gezonde huid hebt waar jij je lekker bij voelt. Aandacht, preventie, persoonsgerichte huidbehandelingen én goed advies zijn de beste huid verbeterende ‘producten’ die er zijn. Daarvoor ben je bij Karin van Elements Cosmetics aan het juiste adres.

Er zijn diverse gezichtsbehandelingen mogelijk van een Basis/Quick tot Compleet met massage of huid verbeterende en anti-aging behandelingen.

Afhankelijk van je doel

Invulling huidbehandeling

cosmetologist-cleaning-face-with-cotton-pads-1080

1. Verzorging

Onderhouden van je huid

woman-cosmetologist-having-beauty-treatment-1080

2. Preventie

Voorkomen van huidveroudering

woman-beauty-salon-having-face-massage-1080

3. Trajecten

Huidverbetering

Kom je voor de eerste keer bij Elements Cosmetics? Dan is de Stralend Mooi kennismakingsbehandeling de beste keuze om te boeken.

Huidbehandelingen

Dit kan ik voor je doen

Van rust tot resultaat

Gezichtsbehandeling

Gezichts-behandeling

Het is nooit te laat om te beginnen met echt goede huidverzorging, maar ook nooit te vroeg. De rimpels en vlekjes die je over 10 jaar wilt voorkomen, zijn nu in de maak. Met echt goede huidverzorging van de schoonheidsspecialist werk je preventief. Zo help je vroegtijdige huidveroudering, huidproblemen en huidkanker te voorkomen, en breng je je huid in een gezonde balans.

Je huid is het beste in handen van de expert. Want laten we eerlijk zijn, niet alles komt uit een potje en niet elk product is geknipt voor jouw huidconditie. Van Basis- tot Complete gezichtsbehandeling, van losse behandeling tot Beautyplan; je bent van harte welkom voor jouw moment van Rust & Resultaat.

Microdermabrasie

Glo2Facial

Of je nu een jonge huid hebt of een rijpere huid, een lichte- of een getinte huid, huidproblemen kunnen bij iedereen voorkomen. Het Oxy Geneo+ systeem biedt met Glo2Facial dé oplossing om je huidproblemen te verminderen. Het eerste apparaat dat zowel in de epidermis als in de dermis werkt. Zonder inspuitingen en zonder hersteltijd.

Met de Glo2Facial wordt je huid aan het werk gezet om zichzelf op een natuurlijke manier te verbeteren en verjongen. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de klok wordt zelfs teruggedraaid! Dit is klinisch bewezen en door artsen onderzocht en bevestigd. Dit is een baanbrekende huidverbeterende behandeling die de natuurlijke superkrachten van het lichaam activeert: Oxfoliate™ met O2-bubbels, versterk met Ultrasound en verstrak de huid dankzij de TriPollar RF behandeling. Dit is de poort naar buitengewone resultaten voor je huid… Dit krachtige alternatief voor de gewone microdermabrasie, mono- of bi-polaire rf en een zuurstof behandeling tegelijk, is een geheel pijnloze behandeling om op korte termijn een gezonde en stralende huid te hebben.

Activeer je huid

Microneedling

Wil je huidverjonging op natuurlijke wijze en is een face lift of fillers je een stap te ver? Dan is mijn Reviderm Skinneedling behandeling iets voor jou. De nieuwste behandelingen komen uit de medische wereld, en zijn heel resultaat gericht. De Reviderm Skinneedling behandeling is de (r)evolutie in microneedling.

Huidveroudering, maar ook andere factoren zoals zon, roken, afvallen, ziekte of slechte leefgewoonten dragen bij aan verslechtering van je huid. Huidprocessen verlopen langzamer en het huideigen herstelvermogen wordt minder. Microneedling laat je cellen ontwaken en geeft ze nieuwe energie, het is één van de meest efficiente behandelingen van deze tijd.

Een nieuwe, frisse huid

Fruitzuur

Een vlekkeloze, rimpelvrije, gladde en stralende huid is wat iedereen graag wil. Als huidspecialist ervaar ik dat een goede fruitzuurbehandeling nog altijd een zeer effectieve manier is. Want zo’n huid is – ook bij jou- net onder het huidoppervlak aanwezig.

Peelings werden al toegepast in het oude Egypte, maar zijn de laatste 20 jaar doorontwikkeld tot zeer verfijnde formules -zoals bij de nieuwe generatie fruitzuurbehandelingen die ik in mijn salon toepas- het geval is: Peel the difference!

Referenties

Dit zeggen mijn klanten

"Wow! Wat een heerlijk moment voor mezelf. Vakkundig advies en heel gezellig. Ik ga zeker terug."
Ellen Lely
Fijne salon met goede verzorgingsproducten, blij met Karin.
Petra Groen Bruin
Super fijn erg aardig... Covid proof
Joan Jorink
Goede en professionele schoonheidsadviezen en zorg
Wil Slatman
Top service
Tanning en Beauty Studio Heerhugowaard