Skip to content

Voorkomen en/of behandelen

Huidproblemen

Het is nooit te laat om te beginnen met echt goede huidverzorging, maar ook nooit te vroeg. De huidproblemen en rimpels die je in de toekomst wilt voorkomen, zijn nu in de maak.

Met echt goede huidverzorging van de schoonheidsspecialist werk je preventief. Zo help je vroegtijdige huidveroudering, huidproblemen en huidkanker te voorkomen, en breng je je huid én jezelf in een gezonde balans.

Huidproblemen

Wat kan ik voor je doen?

Jeugdpuistjes

Acne

Huidproblemen zoals acne zijn niet alleen storend, maar kunnen je ook behoorlijk onzeker maken, en kunnen op elke leeftijd voorkomen. Gelukkig heb ik speciale behandelingen en producten om je huid te verbeteren en zorg ik ervoor dat jij weer lekkerder in je vel zit. Een goede reinigende behandeling uitgevoerd door je vakkundige schoonheidsspecialiste doet vaak al wonderen. Je huid wordt direct schoner, en ontstekingen en littekens worden voorkomen.

Maar ook speciale behandelingen met o.a. fruitzuur of de Geneo kunnen ingezet worden. Voor een beter en langdurig resultaat zijn vaak meerdere behandelingen nodig én is het echt belangrijk om ook thuis de door mij geadviseerde verzorging op de goede manier toe te passen. Wil je meer weten, of een persoonlijk advies op maat neem dan gerust contact op.

Wit hard bultje op de huid

Gerstekorrels

Van die witte ‘pareltjes’ in of op de huid van je gezicht of rondom je ogen komen vaak voor. Het wordt meestal als cosmetisch storend ervaren maar is verder een onschuldige aandoening die op elke leeftijd kan voorkomen. Door een combinatie van (te) sterke verhoorning van je huid en te weinig vocht kunnen de talgklier-uitvoergangetjes verstopt raken.

Soms verdwijnen de gerstekorreltjes van zelf weer. Maar als dat niet gebeurt is het raadzaam om ze door mij te laten verwijderen en mijn thuisverzorgingsadvies op te volgen om nieuwe gerstekorrels te voorkomen. Als je zelf probeert gerstekorrels weg te halen kan je huid beschadigd raken of ontsteken met kleine littekentjes tot gevolg.

Tekenen van ouderdom

Rimpels

Kon het maar; de tijd stil zetten zodat je huid niet meer ouder werd. Helaas, dat gaat ons niet lukken. Maar behandelingen en verzorging die het verouderingsproces vertragen en rimpels tegen gaan verbeteren ieder jaar. Superfacials zoals Glo2Facial met het handige 3-in-1 Geneo+ systeem, RF, en anti-aging treatments van Reviderm die zorgen voor zichtbare huidverbetering, een strakkere contour en een verbeterde huidspanning.

En Reviderm microneedling, fruitzuurpeelings en ultrasoonbehandelingen die prachtige huidverjongende resultaten geven door een egalere frisse huid met minder rimpels, lijntjes en littekens. Maak gerust een afspraak dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Bloedvaatjes in je gezicht

Couperose

Couperose, rode adertjes, spinnetjes, bloedblaasjes, Rosacea, vervelende steelwratjes of storende bindweefselplekjes, ze zijn ontsierend en daarom willen de meeste mensen ze graag kwijt. Met de Telegone, een thermolyseapparaat, kan ik de onschuldige huidoneffenheden veilig en gemakkelijk verwijderen. Deze behandeling is kort van duur en geeft direct resultaat.

Een andere uitstekende mogelijkheid (met bewezen klinische resultaten) zijn de intensieve neurocosmetische salonbehandelingen met Reviderm tegen couperose en rosacea. Afhankelijk van de fase waarin de couperose of rosacea verkeert, en je huidtoestand zijn er verschillende behandelmogelijkheden en kunnen verschillende producten worden ingezet.

Wie rosacea heeft, weet hoe lastig het is om een verzorging te vinden die de voelbare- en zichtbare symptomen van deze chronische aandoening te verminderen. Reviderm is zowel zeer geschikt voor preventie bij zwakke bloedvaatjes als voor therapie begeleidende (thuis-)verzorging van Rosacea. Iedere huid is anders, en dat vraagt om maatwerk, en daar zorg ik als jouw huidspecialist voor. Wil je meer weten, maak vrijblijvend een gratis afspraak en laat je informeren.

Expert in huidverzorging

Persoonlijke behandeling

Je huidverzorging is het beste in handen van de expert. Want laten we eerlijk zijn, niet alles komt uit een potje en niet elk product is geknipt voor jouw huidconditie.

Ik werk met verzorging en behandelingen speciaal uitgezocht voor jou die je huid op natuurlijke wijze verbeteren en zelfs verjongen. Op basis van een huidanalyse en met behulp van moderne methodes en apparatuur zal ik je vrijblijvend adviseren. Zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt zijn, stralend mooi, ongeacht je leeftijd!

Referenties

Dit zeggen mijn klanten

"Wow! Wat een heerlijk moment voor mezelf. Vakkundig advies en heel gezellig. Ik ga zeker terug."
Ellen Lely
Fijne salon met goede verzorgingsproducten, blij met Karin.
Petra Groen Bruin
Super fijn erg aardig... Covid proof
Joan Jorink
Goede en professionele schoonheidsadviezen en zorg
Wil Slatman
Top service
Tanning en Beauty Studio Heerhugowaard