Skip to content

Karin Breugelmans

Over mij

Samen met jou zorg ik dat jij een stralende, gezonde huid hebt waar jij je lekker bij voelt. Aandacht, preventie, persoonsgerichte huidbehandelingen én goed advies zijn de beste huid verbeterende ‘producten’ die er zijn, en daarvoor ben je bij mij (goed opgeleid en met mijn ruim 20 jaar ervaring) aan het juiste adres.

Iedereen heeft wel eens last van een huidprobleem. Door tijdig en regelmatig gezichtsbehandelingen te ondergaan, en mijn thuisverzorgingsadviezen op te volgen voorkom je al heel veel huidproblemen, en blijft je huid langer jong, gezond, fris en mooi.

De beste huidverzorging

Voor jou

Ik sta in voor hoge kwaliteit en effectieve huidverzorging. Ik blijf constant bijleren, cursussen volgen en trainen. Samen vinden we oplossingen voor huidproblemen, wellness en beleving. Of het nu om een goede complete gezichtsbehandeling, een huidprobleem, een korte effectieve gezichtsbehandeling, compleet Beautyplan, intense ontspanning, momentje voor jezelf of anti-stress gaat; naast de huidverbetering laat de behandeling een diep gevoel van tevredenheid na, stimuleert het je, reduceert het stresshormonen en geeft je een heerlijk gevoel. Kleine geluksmomenten om van te genieten.

Stralend mooi

In Waarland

Huidbehandelingen en dit momentje voor jezelf helpen je in je drukke leven, in je behoefte aan verzorging, ontspanning en innerlijke balans. Maak je huid blij, geniet van de rust én het resultaat.

Je bent hartelijk welkom bij Schoonheidssalon Elements Cosmetics. Groetjes, Karin

Referenties

Dit zeggen mijn klanten

"Wow! Wat een heerlijk moment voor mezelf. Vakkundig advies en heel gezellig. Ik ga zeker terug."
Ellen Lely
Fijne salon met goede verzorgingsproducten, blij met Karin.
Petra Groen Bruin
Super fijn erg aardig... Covid proof
Joan Jorink
Goede en professionele schoonheidsadviezen en zorg
Wil Slatman
Top service
Tanning en Beauty Studio Heerhugowaard