Skip to content

Actuele kortingen

Acties

Profiteer van fijne acties en mooie aanbiedingen voor Reviderm of Geneo gezichtsbehandelingen of Reviderm huidverzorgingsproducten. Wanneer er nieuwe acties zijn vind je het hier.

actie Reviderm thuisverzorging

Anti-Pollution Power set

Duo met 360°Protection cream en gratis masker

Het power duo van 360° Protection creme en het GRATIS Skin Protection masker beschermt je huid tegen milieuvervuiling met zeer effectieve werkstoffen. Het voorkomt vroegtijdige huidveroudering en maakt rimpels en lijntjes glad.

Lichte 24h verzorging voor ieders huid. Lees meer over deze Reviderm set op de informatiepagina in de webshop.

Koop de Anti-Pollution power set nu voor een speciale lage prijs. Op = op

actie Reviderm gezichtsbehandeling

Reviderm Lentebehandeling

Seizoensbehandeling

De verkwikkende Lentebehandeling brengt jou én je huid nieuwe energie. Een weldaad voor je huid die je weer laat stralen!

De speciale complete gezichtsbehandeling bestaat onder meer uit: een licht schuimende peeling, maar liefst 2 ! gezichtsmaskers, het epileren van je wenkbrauwen, verwijderen van enkele oneffenheden – mochten die er zijn- , het inmasseren van een Lente ampul, en lekkere massage van je nek-, hals- en decolleté.

Je huideigen herstel mechanismen worden gestimuleerd voor een langer resultaat. Deze Lentebehandeling gaat vroegtijdige huidveroudering en een ruwe, droge huid tegen en maakt rimpels en lijntjes gladder.

Maak er een mooie lente van en kom lekker genieten van de Reviderm Lentebehandeling voor slechts € 69,50, boek nu je afspraak.

Geneo actie

Geneo Revive actie

Nu met korting én gratis product

Revive staat voor anti-aging. Zelfs een korte kuur kan al fantastische resultaten geven, kijk maar eens op mijn Facebook of Insta!

De belangrijkste resultaten zijn: revitaliseert de doffe huid, reduceert rimpels en lijntjes en verbetert huidtextuur. Maakt je huid gladder, verjongt en verfrist

De belangrijke ingrediënten zijn: Retinol (de superster als het om anti-aging gaat), Rode algen, Caffiënezuur, Ferulinezuur

Haal ook opmerkelijk resultaat en maak nu jouw afspraak voor de Revive actie. Nu € 185,- + gratis travelsize Reviderm product voor thuis t.w.v. € 25,-

Permanente actie

Kennismakingsactie

Kennismakingsbehandeling

Met de speciale kennismakingsactie breng ik je graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling voor slechts € 43,50 waarin alle facetten van het ‘StralendMooi!’ stappenplan worden uitgevoerd.