Skip to content

Actuele kortingen

Acties

Profiteer van fijne acties en mooie aanbiedingen voor Reviderm of Geneo gezichtsbehandelingen of Reviderm huidverzorgingsproducten. Wanneer er nieuwe acties zijn vind je het hier.

actie Reviderm gezichtsbehandeling

Reviderm - DeLuxe

Seizoensbehandeling

De wintertijd is de ideale tijd om intensievere kuurbehandelingen te doen. Ben jij (nog) niet toe aan een hele kuur, of wil je eerst ervaren wat een intensievere behandeling voor je huid doet? Dan heb ik hier een leuke actie voor jou!

Met de Try- out Peel in deze Seizoensbehandeling DeLuxe combineren we fruitzuren en anti-aging in een complete gezichtsbehandeling, en krijg je ook nog Reviderms Aha Peeling Pads voor thuis mee (t.w.v. € 50,-). Het epileren van je wenkbrauwen en een ontspannende nek & schoudermassage maakt het compleet.

Wat is er fijner dan je huid weer even lekker te laten verwennen met een speciale behandeling?

Deze heerlijke en intensief werkende gezichtsbehandeling is cel vernieuwend, herstellend & ontspannend. Maakt je huid gladder, egaler en steviger. Ontdek het zelf in de salon en verleng het effect thuis.

Rust & Resultaat voor € 89,-

Permanente actie

Kennismakingsactie

Kennismakingsbehandeling

Met de speciale kennismakingsactie breng ik je graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling voor slechts € 49,50 waarin alle facetten van het ‘StralendMooi!’ stappenplan worden uitgevoerd.

actie Reviderm thuisverzorging

Reviderm

actie kuurbehandeling

Microneedling Kuur

Ook je huid kan een work-out gebruiken

Al jaren wordt Microneedling van Reviderm gezien als meest geweldige methode tegen (vroegtijdige-) huidveroudering.

Eén van de dingen die de Reviderm Microneedler revolutionair maakt, is de positie van de naaldjes. Deze staan namelijk op een rij en staan allemaal even ver uit elkaar, hierdoor gaan ze allemaal met precies dezelfde diepte de huid in zonder tegendruk van de huid. Als de naaldjes rond zouden staan krijg je een ‘fakir’ effect, hierdoor ontstaat er tegendruk van de huid. Daardoor gaan niet alle naaldjes de huid in, of de een dieper dan de ander. Maar ook de speciale peptide formules die worden gebruikt maken een Reviderm Microneedling behandeling een work-out die jouw huid laat stralen!

Effecten op korte én lange termijn bij o.a.: rimpels, lijntjes, huidverslapping, hyperpigmentatie, verslapte huid, futloze huid, kleine littekentjes

Neem nu contact op voor deze actie: Kuur van 3 behandelingen + Post Needling Kit voor thuis € 350,-

Of: Kuur van 6 behandelingen + Post Needling Kit voor thuis € 650,-

Een losse microneedling behandeling is € 125,-, de Post Needling Kit is € 92,-.

*Voor we aan microneedling beginnen nemen we een intake door om te bepalen of jouw huid hier klaar voor is. Ook adviseer ik je welke producten je thuis, tussen de behandelingen door, het beste kunt gebruiken om het effect te optimaliseren.