Skip to content

Actuele kortingen

Acties

Profiteer van fijne acties en mooie aanbiedingen voor Reviderm of Geneo gezichtsbehandelingen of Reviderm huidverzorgingsproducten. Wanneer er nieuwe acties zijn vind je het hier.

actie Reviderm thuisverzorging

Anti-Pollution Power set

Duo met 360°Protection cream en gratis masker

Het power duo van 360° Protection creme en het GRATIS Skin Protection masker beschermt je huid tegen milieuvervuiling met zeer effectieve werkstoffen. Het voorkomt vroegtijdige huidveroudering en maakt rimpels en lijntjes glad.

Lichte 24h verzorging voor ieders huid. Lees meer over deze Reviderm set op de informatiepagina in de webshop.

Koop de Anti-Pollution power set nu voor een speciale lage prijs. Op = op

actie Reviderm gezichtsbehandeling

Reviderm - Mooie Herfst

Seizoensbehandeling

De herfst is begonnen, dus het is tijd om de ‘schade’ aan de huid te herstellen, welke de zomer heeft veroorzaakt. Hierbij moet je niet alleen denken aan de UV-straling van de zon, maar ook aan zeewater, chloor en de airco. Deze extreme invloeden van buitenaf kan de huid veranderen doordat de natuurlijke huidbarrière uit balans raakt. Dit kan zorgen voor een doffe huid, ontstekingen, hyperpigementatie of verlies van elasticiteit.

En wat is er dan fijner dan je huid weer even lekker te laten verwennen met een Seizoensbehandeling? Een complete gezichtsbehandeling met zalige extra’s zoals een wolkenmasker en de diepe inwerking van de op jouw huidconditie afgestemde 3! ampullen. En het beste advies voor thuisverzorging zodat je langdurig resultaat houdt. Het wordt een mooie herfst!

Deze heerlijke en diep werkende gezichtsbehandeling is anti-aging, herstellend & ontspannend. Rust & Resultaat voor € 69,50

Geneo actie

Geneo Retouch actie

Nu met korting én gratis product

De ultieme behandeling voor huidvernieuwing én huidverbetering. Je hoeft niet meer te kiezen voor microdermabrasie óf een fruitzuurpeeling, deze behandeling combineert het allemaal. De gloednieuwe Retouch is de krachtigste Oxypod voor een gladde en stralende teint, die je huid een frisse start geeft met buitengewone resultaten.

Geschikt voor elke huid die verbetering en vernieuwing kan gebruiken. Niet voor de gevoelige huid en bij actieve acne, daar zijn andere oxypods voor.

De Retouch Glo2Facial bevordert de natuurlijke huidvernieuwing – stimuleert de regeneratie van nieuwe en gezonde huidcellen – reduceert pigmentvlekken (inclusief ouderdomsvlekken) – versterkt de huidbarrière – en verhoogt de hydratatie + elasticiteit + spankracht + stevigheid.

De belangrijke ingrediënten zijn: Amandelzuur, Salicylzuur en Barnsteenzuur (voor gecontroleerde vernieuwing), en Blauwe Bosbes extract.

Haal ook buitengewoon resultaat en maak nu jouw afspraak voor de Retouch actie die vanaf 7 augustus van start gaat. Nu € 215,- voor 3 Basisbehandelingen of € 300,- voor 3 behandelingen inclusief Radiofrequent. Bij beide opties ontvang je ook een gratis travelsize Reviderm product voor thuis t.w.v. € 31,-

Permanente actie

Kennismakingsactie

Kennismakingsbehandeling

Met de speciale kennismakingsactie breng ik je graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling voor slechts € 45,- waarin alle facetten van het ‘StralendMooi!’ stappenplan worden uitgevoerd.