Bindweefselmassage

Bindweefselmassage tegen huidveroudering

Een gezond, natuurlijk en doeltreffend alternatief voor fillers, botox of andere grote ingrepen is de populaire bindweefselmassage. Injectibles doen niets voor je huidconditie. Sterker nog misschien wordt je huidconditie nog wel slechter door lichaamsvreemde- of synthetische vloeistoffen in je gezicht te laten injecteren. De methode komt vanuit de fysiotherapie, en wordt in de salon als cosmetische bindweefselmassage toegepast. Deze massage wordt met de handen uitgevoerd en bestaat uit stevige diepe grepen die gericht zijn op je onderhuids bindweefsel.

Rolling in de deep

Bij de bindweefselmassage wordt je eigen elastine- en collageenproductie gestimuleerd wat op een natuurlijke manier volume verbetering in je huid geeft. Je huidconditie wordt daadwerkelijk beter omdat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Aanvoer van meer voedingsstoffen en celenergie dieper in de huid. En afvoer van afvalstoffen wat verzuring van de huid tegengaat. De behandeling kan 'los' geboekt worden. De kracht van de behandeling zit ook in de herhaling, met een kuur bereik je betere resultaten.

Als je dat wilt kan er een compleet huidverbeteringstraject voor jou persoonlijk worden samengesteld. Want: 'een doel zonder plan, is alleen maar een wens'.

  • Strakkere, stevigere en gezondere huid
  • Minder rimpels en lijntjes
  • Stralende en jongere uitstraling
  • Minder spanning in het gezicht
  • Positief effect bij een slechte doorbloeding en verklevingen
  • Een goede voorbehandeling voor cosmedische ingrepen of injectibles

Cosmetische bindweefselmassages geven een prachtige glow en een stevigere gladdere huid.

Let op: er zijn ook contra-indicaties waarbij de bindweefselmassage niet mogelijk is. Denk aan: koorts, specifieke medicatie, hartklachten of een defecte huid. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

 

 

Tags: natuurlijke huidverjonging, huidverbetering, bindweefselmassage, huidveroudering, cosmetische bindweefselmassage, bindweefsemassage Waarland, bindweefselmassage SchagenElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance