Visual beautyplan-01

  • Home
  • Schoonheidsbehandeling Schagen

Schoonheidsbehandeling Schagen

Ben jij op zoek naar een resultaatgericht schoonheidsbehandeling met zichtbare resultaten?  Ik ben Karin Breugelmans, gediplomeerde schoonheidsspecialiste, en ik heb een mooie schoonheidssalon aan huis: Elements Cosmetics. Om jouw huid in topconditie te brengen en te behouden werk ik niet met standaard behandelingen, maar stem ik elke schoonheidsbehandeling geheel op jouw huidconditie af. Om een resultaatgerichte schoonheidsbehandeling te geven werk ik volgens het BeautyPlan.

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Met enkel een reiniging of crème ben je er nog niet. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vullen samen met jou het BeautyPlan. Zo komen we tot de beste resultaten!

Professionele huidanalyse 

Voor een zorgvuldige huidanalyse werk ik onder meer met een huidmeetapparaat,  hiermee kan ik specifieke huidmetingen doen. Ik bespreek met jou wat het doel is van de behandeling in combinatie met wat je er zelf van verwacht. Ook laat ik je met een spiegel naar je eigen huid kijken zodat je zelf ook de aandachtspunten kan aangeven. Ook maak ik een enkele keer foto's van je huid voor de behandeling. Zodat we goed kunnen zien hoe je huid verbeterd is.

Elke behandeling is weer anders omdat elke huid andere behoeftes heeft. Elke behandeling opnieuw analyseer ik je huidconditie en overleg ik met jou wat er nodig is, en wat jij wenst. Zo heb je elke keer een behandeling op maat die jouw huid geeft wat het verdient!

Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie breng ik je graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met voordeel voor € 42,50.

Kennismakingsbehandeling voor € 42,50!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: microneedling, Reviderm microneedling, kennismakingsactie, kennismakingsbehandeling, OxyGeneoSchagen, OxygeneoHeerhugowaard, Oxygeneofacial, OxygeneoAlkmaar, microeedlingschagen, microneedlingheerhugowaard, microneedlinglangedijk, microneedlingalkmaarElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance