Visual beautyplan-01

  • Home
  • Huidspecialist Schagen

Huidspecialist Schagen

Van harte welkom op mijn website. Ik ben Karin Breugelmans en ik ben huidspecialist, mijn salon Elements Cosmetics is gevestigd in Waarland, regio Schagen. Als huidspecialist werk ik volgens een professionele werkwijze wat ik 'BeautyPlan' noem.

BeautyPlan - beauty needs a plan! 

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen:

1. Huidanalyse
2. Huidadvies
3. Behandelplan
4. Verzorgingsadvies

Zo komen we tot de beste zichtbare resultaten! En dat is toch wat je van een huidspecialist verwacht?

Professionele huidanalyse

Voor een zorgvuldige huidanalyse werk ik  onder meer met een huidmeetapparaat, hiermee kan ik specifieke huidmetingen doen. Ik bespreek met jou wat het doel is van de behandeling in combinatie met wat jij er zelf van verwacht. Ook laat ik je met een spiegel naar je eigen huid kijken zodat je zelf ook de aandachtspunten kan aangeven. Een enkele keer maak ik foto's van je huid voor de behandeling. Zodat we goed kunnen zien hoe je huid verbeterd is.

Elke behandeling is weer anders omdat elke huid andere behoeftes heeft. Om je huid de beste behandeling te geven analyseer ik en overleg met jou wat je huid nodig heeft. Zodat je altijd een behandeling op maat krijgt die je huid verdient.

Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie breng ik je graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met voordeel voor € 42,50.

Kennismakingsbehandeling voor € 42,50!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: huidspecialist, schoonheidsspecialist, huidadvies Schagen, huidverzorging Schagen, Schoonheidssalon Waarland, huidanalyse, beautyplan, stralend mooi, kennismakingsactie, OxyGeneoSchagen, OxygeneoHeerhugowaard, Oxygeneofacial, OxygeneoAlkmaar, microeedlingschagen, microneedlinglangedijkElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance