Pigmentvlekken

Pigmentvlekken kunnen ontstaan door hormoonschommelingen, maar ook door huidbeschadigingen van UV straling, bepaalde ziektes of cosmetica. En het vervelende is: pigmentvlekken laten je huid er ouder uitzien. Hoe egaler de kleur van de huid, hoe jonger die lijkt. Vandaar dat een whitening behandeling een mooie anti-aging methode is.

Heb je pigmentvlekken en wil je een egalere huid?

Als de huid behandeld wordt met speciale whitening verzorging met melanine-remmende ingredienten in combinatie met een beschermende creme met een hoge UV beschermingsfactor, verbleken de vlekken aanzienlijk. Ook is er de nieuwe generatie fruitzuurpeeling van ArcelMed die de huid zacht maar zeer intensief peelt en hyperpigmentatie vermindert. Dit is een behandeling die in kuurverband en in combinatie met thuisverzorging goede resultaten geeft. Behandeling met de Oxygeneo Illuminate, een nieuwe vorm van microdermabrasie, behoort ook tot de mogelijkheden.

Samen kunnen we bespreken welke methode het meest effectief is voor jouw huid. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je informeren, of boek de kennismakingsactie van € 79,- voor € 42,50 dan laat ik je zien en ervaren wat ik voor je kan doen!


Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: stralend mooi, kennismakingsactie, pigmentvlekken, egale huid, OxyGeneo, Tripollar radiofrequent, Geneo+, Oxygeneo SchagenElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.