Overgevoelige huid

overgevoelige huid - Schagen

 De overgevoelige -of neurosensitieve- huid is snel gestrest en reageert snel. Je huid ziet vaak rood en voelt geïrriteerd en jeukend aan. Deze neurogene symptomen komen voor wanneer je huidbarriere is aangetast en de natuurlijke PH-waarde uit balans is. Schadelijke stoffen en ongewenste bacterïen kunnen hierdoor gemakkelijker in je huid dringen waardoor irritaties en ontstekingen kunnen ontstaan.

Triggers kunnen een bepaalde erfelijke aanleg zijn, maar ook de verkeerde reinigings- en verzorgingsproducten, allergien voor kleur- en parfumstoffen, weersinvloeden, milieuverontreiniging en stress beinvloeden je huid en dragen bij aan huidirritaties. Wat kun je nog als je huid overal zo gevoelig op reageert?

De oplossing

De overgevoelige huid maakt het noodzakelijk dat de huidverzorging op elkaar is afgestemd, met neuro-cosmetische actieve werkstoffen, die werken op het zenuwstelsel van je huid en de natuurlijke huidbarriere herstelt. Dit alles biedt Reviderm Neuro Sensitive huidverzorging. Het bijzondere huidverzorgingssysteem helpt je gevoelige neurosensitieve huid snel en effectief te verbeteren. In de salon behandel ik je huid hiermee zodat je het direct kunt ervaren. Voor thuisverzorging geef ik je een persoonlijk advies. En dit is ook eventueel te bestellen in de webshop

De beschadigde huidbarriere wordt hersteld, roodheid, jeuk, zwellingen, irritaties en dat nare huidgevoel nemen af. Daarnaast wordt het vochtgehalte van je huid verhoogd en wordt je huid zichtbaar zachter, gladder en mooier.

Al na 28 dagen (is uitgebreid getest) laat je huid zichtbare verbeteringen zien, die aanhouden.

Het resultaat: een rustige, stabiele en comfortabele huid.

Afspraak maken?

Wil jij weer een rustige stabiele en mooie huid? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor huidverbetering:

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: Reviderm, Reviderm Skindication, Neuro Sensitive, overgevoelige huid, allergische huid, parfumvrij huidverzorgingElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance