Gerstekorrels

Gerstekorrels (Milia) komen vaak voor. Van die witte 'pareltjes' in of op de huid van je gezicht of rondom je ogen. Het wordt meestal als cosmetisch storend ervaren maar is verder een onschuldige aandoening die op elke leeftijd kan voorkomen.

Hoe ontstaan gerstekorreltjes?

Door een combinatie van (te) sterke verhoorning van je huid en te weinig vocht kunnen de talgklieruitvoergangetjes verstopt raken. Soms verdwijnen de gerstekorreltjes van zelf weer. Maar als dat niet gebeurt is het raadzaam om ze door je vakkundige schoonheidsspecialiste te laten verwijderen en mijn thuisverzorgingsadvies op te volgen. Als je zelf probeert gerstekorrels weg te halen kan je huid beschadigd raken of ontsteken met kleine littekentjes tot gevolg. Om het ontstaan van (nieuwe) gerstekorrels te voorkomen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het vochtgehalte van je huid op peil blijft door voldoende water te drinken en je huid elke dag op de juiste manier te verzorgen.

Afspraak maken?

Wil jij snel van je gerstekorreltjes af maak dan vrijblijvend een afspraak:

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: huidverbetering, gerstekorrels, miliaElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance