Couperose

Couperose, rode adertjes, spinnetjes, bloedblaasjes, Rosacea, vervelende steelwratjes of storende bindweefselplekjes, ze zijn ontsierend en daarom willen de meeste mensen ze graag kwijt.

Hoe ontstaat couperose?

Couperose ontstaat wanneer de haarvaatjes onder de huid verslappen en niet meer kunnen samentrekken. Ze zijn het beste zichtbaar op plekken waar je huid wat dunner of kwetsbaarder is, zoals op de wangen, hals en decolleté. Door alcohol, sterk gekruid eten en grote temperatuursverschillen kan de roodheid verergeren. De couperose kan ook verergeren tot Rosacea. De Couperose creme Speciale van Jean d'Arcel is een vaatwand verstevigende creme die je kan helpen dit probleem te verminderen. De couperose wordt vager, en de roodheid wat gecamoufleerd, terwijl er minder snel nieuwe couperose ontstaat.

Je kunt ook kiezen voor een intensievere aanpak die de oorzaken behandelt met Reviderm couperose therapy, dit zijn cosmeceuticals voor specifieke huidproblemen van Reviderm. Dit zijn salonbehandelingen in combinatie met thuisverzorging.

Couperose behandelingen

Met de Telegone, een thermolyseapparaat, kunnen in de salon deze onschuldige huidoneffenheden zoals couperose veilig en gemakkelijk verwijderd worden. De behandeling met de Telegone is kort van duur en geeft direct resultaat. De Telegone geeft met een hele dunne naald een klein elektrisch stroompje af, heel oppervlakkig in de huid, waardoor de bloedvaatjes stollen. Afhankelijk van de persoon en de plek kan het iets onaangenaam zijn maar het wordt niet als pijnlijk ervaren. Na de behandeling kan je huid iets rood zien, maar kun je gewoon verder met de dagelijkse bezigheden. Na enkele dagen vormt zich een heel fijn korstje op het behandelde gebied, dit geneest je huid vanzelf en laat geen littekens na. De juiste dagelijkse verzorging kan nieuwe plekjes helpen voorkomen.

Er kan niet behandeld worden/ of na verklaring van de behandelend arts met de Telegone als er sprake is van: een auto-immuunziekte, hart- en vaatziekten of een pacemaker.

Een andere uitstekende mogelijkheid (met bewezen klinische resultaten) zijn de intensieve neurocosmetische salonbehandelingen met Reviderm tegen couperose en rosacea. Afhankelijk van de fase waarin de couperose of rosacea verkeert, en je huidtoestand zijn er verschillende behandelmogelijkheden en kunnen verschillende producten worden ingezet. Wie rosacea heeft, weet hoe lastig het is om een verzorging te vinden die de voelbare- en zichtbare symptomen van deze chronische aandoening te verminderen. Reviderm is zowel zeer geschikt voor preventie bij zwakke bloedvaatjes als voor therapiebegeleidende verzorging van rosacea. Iedere huid is anders, en dat vraagt om maatwerk, en daar zorg ik als jouw huidspecialist voor.

Wil je meer weten, maak vrijblijvend een gratis afspraak en laat je informeren.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: Reviderm, couperose behandeling, rode huid, appelwangetjes, rode adertjes, rosacea, telegone, huidprobleem, spider naevi, steelwratjesElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance