Acne

Huidproblemen zoals acne zijn niet alleen storend, maar kunnen je ook behoorlijk onzeker maken. Gelukkig zijn er speciale behandelingen en producten om je huid te verbeteren en zorg ik ervoor dat jij weer lekkerder in je vel zit.

Wat is acne?

De medische term voor jeugdpuistjes is Acne vulgaris, en het is een ontsteking van de talgkliertjes en de huid eromheen. Heel veel jongeren krijgen in de puberteit acne onder invloed van hormonen. Bij de één zijn het maar een paar puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Het beperkt zich ook niet altijd alleen tot je gezicht maar kan ook op bijvoorbeeld de rug of schouders voorkomen. Acne kan soms ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen (Acne tarda). Daar kunnen vele oorzaken voor zijn. Graag geef ik je advies en waar nodig verwijs ik je door naar een huisarts of dermatoloog.

Acne behandeling

Een goede reinigende behandeling uitgevoerd door je vakkundige schoonheidsspecialiste doet vaak al wonderen. Je huid wordt direct schoner, en ontstekingen en littekens worden voorkomen. Voor een beter en langdurig resultaat zijn vaak meerdere behandelingen nodig én is het echt belangrijk om ook thuis de door mij geadviseerde verzorging op de goede manier toe te passen. Ook als je een gevoelige huid hebt ben je bij mij aan het juiste adres. De Reviderm acne verzorging is speciaal samengesteld voor het oplossen van huidproblemen. Ook kan acne in veel gevallen behandeld worden met de speciale ArcelMed fruitzuur treatment of het Geneo+ systeem voor een nog egalere huid. Wil je meer weten, of een persoonlijk advies op maat neem dan gerust contact op. 

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: Reviderm, fruitzuurbehandeling, acne behandeling, acne , acne vulgaris, ArcelMed fruitzuur, puberteit pukkeltjes puistjes, acne tarda, OxyGeneo, Geneo+, jeugdpuistjes SchagenElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance