Huidproblemen

Heb jij last van huidproblemen? Huidspecialiste Karin breugelmans zorgt voor resultaatgerichte behandelingen, je ziet direct resultaat!
Doordat ik regelmatig bij- en nascholingen Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten volg, ben ik helemaal up-to-date en kan ik eerder huidproblemen herkennen en je dus beter adviseren.

Gerstekorrels

Bij een vochtarme huid kunnen er gemakkelijk gerstekorreltjes ontstaan. Kleine verharde witte bultjes, die soms ook erg groot kunnen worden, rondom de ogen en op de wangen.

Lees meer over gerstekorrels

Pigmentvlekken behandeling

Als we ouder worden en er hormoonveranderingen optreden, wordt de aanmaak van pigment gestimuleerd. Hierdoor kunnen zogenaamde hyperpigmentaties ontstaan. Een van de grootste boosdoeners is (te) veel zon op de huid krijgen zonder bescherming.

Lees meer over pigmentvlekken

Acne behandeling

Acne is een van meest voorkomende huidziekten en is eigenlijk de verzamelnaam voor vele huidaandoeningen die te maken hebben met puistjes en ontstekingen.

Lees meer over acné

Couperose behandeling

Couperose ontstaat doordat de haarvaatjes in de huid slapper worden, hierdoor kunnen ze gaan verwijden en kun je op de huid de haarvaatjes en roodheid gaan zien.

Lees meer over couperoseTags: Reviderm, anti aging, fruitzuurbehandeling, couperose behandeling, acne behandeling, gerstekorrels, Jean d'Arcel Schagen, OxygeneofacialElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance