Visual beautyplan-01

  • Home
  • Gezichtsbehandeling Schagen

Gezichtsbehandeling Schagen

Het verzorgen van je huid is heel belangrijk. Hieraan kunnen we onze leeftijd en welzijn aflezen. Het is belangrijk om je huid dagelijks goed te verzorgen. Naast deze thuisverzorging is het ook belangrijk om eens in de 4-6 weken een gezichtsbehandeling te onder gaan.

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Met enkel een reiniging of crème ben je er nog niet. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vullen samen met jou het BeautyPlan. Zo komen we tot de beste resultaten!

Professionele huidanalyse 

Voor een zorgvuldige huidanalyse werk ik met een meetapparaat waarmee specifieke huidmetingen mee gedaan kunnen worden. Ik bespreek met jou wat het doel is van de behandeling in combinatie met wat jij er zelf van verwacht. Ook laat ik je met een spiegel naar je eigen huid kijken zodat je zelf ook de aandachtspunten kan aangeven. Ook maak ik soms foto's van je huid voor de behandeling. Zodat we goed kunnen zien hoe je huid verbeterd is.

Elke behandeling is weer anders omdat elke huid andere behoeftes heeft. Om je huid de beste behandeling te geven analyseer ik je huid iedere keer opnieuw zodat je altijd een behandeling krijgt die is afgestemd op wat jouw huid op dat moment vraagt. Zo krijgt je huid wat het verdient verdient.

Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie breng ik je graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met voordeel voor € 42,50.

Kennismakingsbehandeling voor € 42,50!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: microneedling, Reviderm, Reviderm microneedling, gerstekorrels, beautyplan, stralend mooi, professionele huidanalyse, gezichtsbehandelng Schagen, gezichtsbehandelg Waarland, kennismakingsactie, kennismakingsbehandeling, webshop, anbos, Jean'Arcel, OxyGeneoSchagen, OxygeneoHeerhugowaard, Oxygeneofacial, OxygeneoAlkmaar, microeedlingschagenElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance