Visual beautyplan-01

BeautyPlan

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Met enkel een reiniging of crème ben je er nog niet. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vullen samen met jou het BeautyPlan. Zo komen we tot de beste resultaten!

1. Huidanalyse

Iedere huid is anders en reageert daarmee ook anders op behandelingen en producten. De belangrijkste eerste stap is om een zorgvuldige huidanalyse te doen. Vanuit deze analyse wordt onderzocht welke eigenschappen jouw huid heeft.

2. Huidadvies

Enkel door een zorgvuldige huidanalyse kan een aansluitend huidavies worden gegeven. De eigenschappen van jouw huid bepalen welke behandeling en producten het beste resultaat geven.

3. Behandelplan

Om jouw huid te laten wennen aan de intensief werkende ingrediënten wordt er een behandelplan opgesteld. Op deze manier ontstaat er een zorgvuldige opbouw, waardoor de huid gestimuleerd wordt en dit zal zorgen voor het beste eindresultaat.

4. Verzorging

Het gebruik van producten die goed aansluiten op jouw huid en de behandeling is van groot belang. Onze professionele producten en cosmeticamerken zijn er ook voor thuisgebruik. Zo borg je maximaal resultaat.

kennismakingsactie Met mijn speciale kennismakingsactie brengen wij je graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met een stralend mooi eindresultaat!

Profiteer van onze actie
De normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met extra voordeel voor € 42,50.

Afspraak maken

Tags: microneedling, Reviderm, anti aging, fruitzuurbehandeling, acne , Schoonheidssalon Waarland, beautyplan, stralend mooi, beautysalon Schagen, beautysalon Waarland, Jean d'Arcel Schagen, schoonheidssalon Schagen, professionele huidverzorging, couperose, huidspecialist Waarland, huidspecialist Schagen, Oxygeneofacial, rustenresultaatElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance