Beautygifts

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen, deze Beautygifts: 

Met BeautyGifts geef je een stralend mooi cadeau! De echte verrassing komt natuurlijk bij het inwisselen van de beautygift bij Elements Cosmetics. Karin zorgt voor verrassende resultaten en een stralend mooie huid! Een mooier cadeau is er toch niet?

24/7 online bestellen
Voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis (afhankelijk van postbezorging)
Direct te versturen naar ontvanger

Geen verzend- of inpakkosten
Inclusief cadeaupapier (ingepakt)
Inclusief felicitatiekaart voor persoonlijke boodschap

Ook als relatiegeschenk

Iemand anders verrassen met een Stralend Mooie huid? Geen probleem! Ik bied verschillende bonnen van € 25,- tot € 99,-:

De BeautyCheque is de voordeligste manier om een stralend mooie huid cadeau te geven. Deze BeautyCheque is gedrukt op hoogwaardig papier in de vorm van een cadeau envelop, daarmee heeft het een unieke uitstraling. Met onze speciale felicitatiekaart kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen. Uiteraard wordt uw BeautyCheque ingepakt zonder kosten! Prijs: € 25,- incl. btw. Deze BeautyCheque is inwisselbaar bij Elements Cosmetics en te gebruiken als betaalmiddel voor een gezichtsbehandeling. Er is al een gezichtsbehandeling bij mij vanaf € 34,50.

De BeautyBox  is een zeer luxe geschenkdoos en een feest om te geven.  De ontvanger verras je er 2x mee, want in de BeautyBox zit een BeautyBon voor een uitgebreide gezichtsbehandeling. Zo geef je een stralend mooi cadeau én een stralend mooie huid! Met de felicitatiekaart voorzie je de BeautyBox van een persoonlijke boodschap. Uiteraard wordt jouw BeautyBox feestelijk ingepakt én verzonden zonder extra kosten! Prijs: € 79,- of € 99,- incl. btw (voor hem of haar). De BeautyBox is voorzien van een BeautyBon voor hem of voor haar. Deze BeautyBon is inwisselbaar bij Elements Cosmetics en te gebruiken als betaalmiddel voor een gezichtsbehandeling t.w.v. € 79,- of € 99,-

Bestelformulier

Je kunt eenvoudig je BeautyGift bestellen. Bestel via het bestelformulier of een email de beautygift van jouw keuze, daarna ontvang je van mij een bevestigingsmail met daarin de instructie voor de vooruitbetaling. Zodra ik de betaling binnen heb verwerk ik de bestelling en ontvang je van mij via e-mail een factuur.
Maak een keuze:

 

BeautyBox
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Verzenden naar besteller:
Verzenden naar ontvanger:
Beautycheque


Tags: stralend mooi, cadeaubon, beautycadeau, beautygift, cadeaubon schoonheidsspecialist Schagen, cadeaubon schoonheidsspecialist Waarland, cadeaubon schoonheidsspecialist Heerhugowaard, BeautyBonElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance