banner3

Afspraak maken

Door middel van het onderstaande webformulier kun je eenvoudig online een afspraak maken. 

Wist je dat je met een gerust hart 💙 bij mijn salon een afspraak kunt maken?
Ik ben volledig op de hoogte om jou als klant in deze bijzondere tijd veilig te ontvangen. Je bent van harte welkom in mijn salon!

Veiligheid is voor mij belangrijk, daarom werk ik volgens de verplichte RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen de salon en daarom wijs ik je op het volgende, lees het a.u.b. even aandachtig door:

Op afspraak
Ik werk alleen op afspraak. Dit doe ik om de gezondheid en veiligheid van klanten en mijzelf te waarborgen. Ik vraag je tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Gezondheidscheck
Voordat je naar mijn salon komt wil ik je vragen om de ‘Gezondheidscheck’ te doorlopen:

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het coronavirus gehad (positief getest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (positief getest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Zodra je alle 5 vragen met NEE kunt beantwoorden, en onderstaande belangrijke buitenland-beperking voor jou niet (meer) van toepassing is, ben je van harte welkom in mijn salon. Is dat niet het geval, blijf dan thuis en maak dan -zonder extra kosten- een nieuwe afspraak.

! Let op: Mensen die terug zijn gekomen van een (vakantie-)bestemming met code oranje of rood, moeten bij thuiskomst 10 dagen in quarantaine. In deze periode mag je dus geen schoonheidsbehandeling bij mij in de salon ondergaan.

Registratieplicht
Wij hebben een registratieplicht. Dat betekent dat ik je contactgegevens beschikbaar stel voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD mocht dat noodzakelijk zijn.

Deze maatregelen zorgen er voor dat je veilig en vertrouwd kunt genieten van alle behandelingen in mijn salon. Ik zie je graag. Tot snel!

 

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: microneedling, Reviderm, schoonheidsspecialist, huidadvies Schagen, huidverzorging Schagen, Schoonheidssalon Waarland, schoonheidsspecialiste Schagen, Jean d'Arcel Schagen, afspraak schoonheidssalon, Geneo+ Schagen, OxyGeneoSchagen, TriPollar SchagenElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance