banner1

Huidveroudering - anti-aging

Kon het maar; de tijd stil zetten zodat je huid niet meer ouder werd. Helaas, dat gaat ons niet lukken. Maar behandelingen en verzorging die het verouderingsproces vertragen verbeteren ieder jaar. Superfacials met het handige 3-in-1 Geneo+ systeem en speciale anti-aging treatments van Jean d'Arcel die zorgen voor zichtbare huidverbetering, een strakkere contour en een verbeterde huidspanning. En Reviderm microneedling, fruitzuurpeelings, ultrasoonbehandelingen en bindweefselmassages die prachtige huidverjongende resultaten geven door een egalere frisse huid met minder rimpels, lijntjes en littekens.

Natuurlijke huidverjonging

De cosmetische bindweefselmassage is een speciale massage die verschillende huidproblemen zoals: stevigheid, verbeterde stofwisseling en vermindering van rimpels en lijntjes, en verbetering van littekens daadwerkelijk aanpakt.

De massage wordt uitgevoerd met stevige en diepe grepen die gericht zijn op het onderhuids bindweefsel. Gericht op het herstelvermogen van je huid brengt het je huid weer in topconditie. Het opnamevermogen van je huid wordt sterk verbeterd, dus aangebrachte cremes of serums werken beter in. Het elastine en collageen in je huid wordt gestimuleerd zodat deze voelbaar en zichtbaar elastischer en steviger wordt. De eerste behandeling(en) kunnen door verklevingen in de huid als gevoelig of pijnlijk worden ervaren. Maar dat gevoel zal afnemen naarmate de huid verbeterd door deze speciale massagetechnieken. De bindweefselmassage wordt afgesloten met een kalmerende gel. Het is de perfecte massage om huidveroudering op natuurlijke wijze aan te pakken.

Het beste anti-aging resultaat bereik je met een kuur inclusief aangepaste thuisverzorging, maar ook een losse behandeling is mogelijk.

Een hoogwaardige anti-aging huidverbeteringslijn

De huidverbeteringslijn van Jean d'Arcel bestaat uit een uitgebreid aanbod van anti-aging verzorgingsproducten. Een ander zal het meest blij worden van de krachtige Reviderm producten. De diverse huidverjongingsproducten van deze professionele merken hebben een bewezen verstevigende en vitaliserende werking op de huid, hydrateren de huid van binnenuit en gaan de strijd aan met verschillende ouderdomskenmerken, waaronder rimpels, oneffenheden en pigmentvlekken. Goede dagelijkse zonbescherming met een voldoende hoge factor is voor iedereen een onmisbaar anti-aging product.

Schoonheidsspecialiste Karin Breugelmans biedt jou het totaalpakket voor een mooie en stralende huid! Houd je huid gezond met de verschillende hoogwaardige technieken die Elements Cosmetics in huis heeft. Voor elke client wordt een beautyplan op maat gemaakt, rekening houdend met jouw wensen, en met een optimaal resultaat.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: microneedling, Reviderm, huidverjonging, natuurlijke huidverjonging, Reviderm microneedling, fruitzuurbehandeling, ultrasoon behandeling, Jean d'Arcel Schagen, bindweefselmassage, Jean dArcel, Tripollar radiofrequent, Geneo+ Schagen, Oxygeneo Schagen, Oxygeneofacial, Reviderm bestellenElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance