banner1

Huidverbetering

Huidverzorging lost niet altijd alle huidproblemen op. Huidverbetering gaat een stap verder. De specialistische huidbehandelingen zijn dan gericht op het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van je huid. Bij huidverbetering worden verfijndere ingredienten gebruikt in een hogere concentratie. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huidprocessen positief worden beinvloed. Het leven van jouw stralend mooie huid begint in de onderste huidlagen. De effecten van deze behandelingen zijn vaak verbluffend.

Meerwaarde

Pas na het uitvoeren van een grondige huidanalyse om de conditie van je huid te bepalen zal ik een advies uitbrengen op basis waarvan een behandelplan opgesteld zal worden. Elke behandeling is uniek, en op maat gemaakt voor jouw huid.

Een gediplomeerd schoonheidsspecialiste voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. Uiteraard mag je van mij verwachten, dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering door het regelmatig volgen van trainingen. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang, dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen we natuurlijk een rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.

Dit was voor mij een belangrijke reden om de opleiding 'Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten'van U-Consultancy te volgen. De lessen worden gegeven door dermatologen, dus een professionele opleiding met actuele informatie. Nu ik deze opleiding heb afgerond ben ik nog beter in staat mijn beroep als specialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn clienten professioneel doorverwijzen naar een huisarts of dermatoloog, door de juiste analyse en gebruik van medische terminologie. Een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collega's uit de branche kan onderscheiden.

Tips: gebruik de huidverbeterende verzorging die de expert je geadviseerd heeft en start elke ochtend en avond met een reiniging bestaande uit een milk en lotion en een goede huidverbeterende dag- en nachtcrème, en natuurlijk een goede zonbescherming. Het is belangrijk om een speciale oogcrème en hals- en decolleté crème te gebruiken, je huid is op deze plekken vele malen dunner en heeft dus andere behoeften. Gebruik minimaal 1x per week een gezichtspeeling en een huidverbeterend masker. Optioneel kun je dit nog aanvullen met speciale serums en ampullen.

Huidverbeterende behandelingen
Huidverbeterende behandelingen zijn behandelingen waarbij je het meeste resultaat behaald. Zoals OxyGeneo Facial, Reviderm Skinneedling, ArcelMed fruitzuur behandelingen, Jean d'Arcel treatments, ultrasoon behandeling, RF behandeling of de bindweefselmassage. Aan de hand van de huidanalyse kunnen we samen bepalen welke methode voor jou het beste geschikt is.De nieuwe generatie fruitzuurbehandeling van ArcelMed is dieper werkzaam, en verbeterd het huidbeeld succesvol. Het stimuleert de huidcelvernieuwing en bevordert de collageen productie in de huid, zodat je huid ook weer steviger wordt. In het bijzonder geschikt voor: rimpels, fijne lijntjes, verslapte huid, pigmentvlekken, grove porien, acne littekentjes, futloze huid, vale huid, ruwe huid, vette/onzuivere huid, rokers huid, oudere huid, en als voor- en nabehandeling bij plastische chirurgie. Dus eigenlijk voor iedereen die een echte verbetering van de huid wenst! Fruitzuurkuren kunnen in het voor- en najaar gegeven worden.

De nieuwste behandelingen komen uit de medische wereld en zijn heel resultaat gericht. Ervaar het zelf met de nieuwe microdermabrasie OxyGeneo, of nieuwe veilige & comfortabele radiofrequentie: TriPollar van het OxyGeneo+ systeem. Heel effectief en betaalbaar én een groot voordeel is dat deze het hele jaar door uitgevoerd kunnen worden.

Het geheim onder de anti-aging methoden voor als een plastisch chirurgische ingreep of botox behandeling je te ver gaat is de Reviderm Skinneedling behandeling. Rimpels, kraaienpootjes, rimpels rond de bovenlip, verslapte huid en een slechte huidstructuur kunnen heel precies en effectief behandeld worden met duidelijke verbeteringen na de eerste behandeling en mooie blijvende lange termijn effecten zonder de huid te beschadigen. Je huid wordt geactiveerd en het resultaat is een strakkere en jongere huid op natuurlijke wijze. Microneedlingbehandelingen worden niet in de zomerperiode gegeven.

Ik adviseer je om deze huidverbeterende gezichtsbehandelingen in kuurvorm toe te passen. In combinatie met een consequente thuisverzorging verleng en vergroot je het zichtbare effect van de behandeling in mijn salon en vertraagt daarmee tegelijkertijd het verouderingsproces van je huid.

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen zijn :

  • Geschikt voor bijna elk huidtype
  • Uitgebreide huidanalyse vooraf
  • Professionele behandelaanpak
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Advies voor thuisverzorging
  • Effect op langer termijn

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: Reviderm, Reviderm microneedling, fruitzuurbehandeling, ultrasoon behandeling, huidverbetering, huidanalyse, stralend mooi, Jean d'Arcel Schagen, anbos, huidverzorging in Waarland, gediplomeerd schoonheidsspecialiste Schagen, dermatologie voor schoonheidsspecialisten, huidaandoeningen, elk huidtype, OxyGeneo, Geneo+, TriPollar, Oxygeneofacial, RFbehandelingSchagenElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance