banner1

  • Home
  • Beauty behandelingen

Behandelingen

Hieronder de verschillende behandelingen die Karin Breugelmans in haar beautysalon in Waarland verzorgt:

Huidverzorging

Huidveroudering begint al vanaf je 25ste a 30ste levensjaar! Tot die leeftijd is de celdeling het actiefste en zien we er op ons mooiste, qua huid uit. De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals ziektekiemen, bacteriën, vrije radicalen en de zon. Deze brengen onze huid veel schade toe.

Lees meer over huidverzorging

Huidverbetering

Vandaag bepaal je hoe jouw huid er morgen uitziet. Het grote verschil tussen huidverzorging en huidverbetering is dat huidverbetering een stap verder gaat, hiermee bedoel ik een stukje dieper de huid in. Met huidverbetering zorg je voor de aanmaak van nieuwe cellen in de levende laag. Hierdoor geef je jouw huid een nieuwe structuur en zorg je er eigenlijk voor dat deze in optimale conditie komt.

Lees meer over huidverbetering

Huidveroudering

Eerder dan je lief is zie je de eerste tekenen van huidveroudering: de huid verliest langzaam aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. Elements Cosmetics biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van je huid te bewaren. Het Beautyplan systeem is gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie. De producten bestrijden succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaan vroegtijdig de oorzaken tegen, door het het huideigen afweerssysteem sneller te activeren.

Lees meer over huidveroudering

Kennismakingsactie

Met de speciale kennismakingsactie breng ik je graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met voordeel voor € 42,50.

Lees meer over onze actie 

Tags: microneedling, Reviderm, anti aging, acne , huidverbetering, huidverzorging, beautyplan, beautysalon Schagen, beautysalon Waarland, Jean d'Arcel Schagen, kennismakingsactie, webshop Jean d' Arcel, huidbehandeling Jean d'Arcel, huidveroudering, couperose, Oxygeneo Schagen, OxygeneoHeerhugowaard, Oxygeneofacial, OxygeneoAlkmaar, webshop RevidermElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance