Skip to content

Actuele kortingen

Acties

Profiteer van fijne acties en mooie aanbiedingen voor gezichtsbehandelingen of huidverzorgingsproducten. Reviderm en Jean d’Arcel, wanneer er nieuwe acties zijn vind je het hier.

Winter actie

Winterbehandeling Jean d’Arcel

Winter- behandeling Jean d’Arcel

De nieuwe Cosy Winterbehandeling met gemberextract en sinaasappelaroma is perfect als ontspanning en opladingsmoment voor de wintermaanden. De geur van sinaasappel zorgt voor een opgewekt humeur en werkt tegelijkertijd ontspannend en balancerend. Een goede keuze bij stress, nervositeit en een onrustig gevoel.

Ook gemberextract staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende werking. Gember werkt stress verlagend, versterkt de huidbarrière, gaat roodheid tegen, kalmeert de huid en heeft een ontstekingsremmende en verkwikkende werking, voor een fris huidbeeld. Indien mogelijk wordt de oogzone behandeld met Geneo Tripollar RF voor het verstevigen en liften van de huid rondom je ogen. En je ontvangt een rijke, hydraterende bodycreme (30ml) voor thuis, zolang de voorraad strekt.

Kom lekker genieten van deze Complete speciale gezichtsbehandeling inclusief massage en met alle extra’s voor slechts € 67,50 en boek nu je afspraak.

Permanente actie

Kennismakingsactie

Kennis-makingsactie

Met de speciale kennismakingsactie breng ik je graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling voor slechts € 43,50 waarin alle facetten van het ‘StralendMooi!’ stappenplan worden uitgevoerd.