banner4

Webshop


Jean D'Arcel en Reviderm - bestel direct online! 

JeanDarcel-logo

Je kunt jouw Jean D'Arcel en Reviderm producten direct online bestellen via mijn eigen webshop. Gemakkelijk en vertrouwd, met gratis online advies van huidexpert Karin als je dat wenst.

 

Naar de webshop

Biologische producten van hoge kwaliteit
Jean D'Arcel is een van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidssalons en consumenten.
Al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn de Jean D'Arcel producten op de markt. Alle producten zijn op biologische basis en volledig dierproefvrij ontwikkeld. Jean D'Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. Van basisverzorging tot anti-aging en huidverbetering, een hele brede collectie Jean d'Arcel producten voor iedereen.

Reviderm: een krachtige lijn met verzorging, ook voor de gevoelige huid     Reviderm

Zeer effectieve huidverzorging onderbouwt met dermatologische- en medische kennis. Reviderm Cosmeceuticals combineert dermatologische kennis (COSMEtics) met medische bevindingen (pharmaCEUTICALS) voor het creëren van een op maat gemaakt huidverzorgingsplan, met uitstekende resultaten. Pre-aging, anti-aging, het verkrijgen en behouden van een gezonde mooie huid is het doel. Kijk eens rond in de webshop en lees de informatie.
Wanneer je last hebt van een trekkend huidgevoel, allergische reacties, roodheid, couperose, rosacea of onzuiverheden, zorgt Reviderm Skindication ervoor dat de huid wordt geregenereerd. Gebruik Reviderm Skindication voor het weer in balans brengen van je gestreste huid. Zeer milde, goed verdraagzame producten met huideigen ingrediënten. De producten zijn vrij van bestanddelen die de huid kunnen irriteren of die kunnen zorgen voor allergieën.

 

 

 

Tags: Reviderm, webshop Jean d' Arcel, webshop jeandarcel, webshop huidverzorging, webshop luxe huidverzorging, webshop cosmetica, webshop Elements Cosmetics, Jean d' Arcel bestellen, Reviderm Skindication, Reviderm bestellen, webshop RevidermElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance