banner3

Ontharen gezicht

Harsen of waxen is een van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. De hars wordt aangebracht op de gezichtshuid. Hierbij komen de haartjes vast te zitten in de hars. Vervolgens wordt de hars tegen de haargroeirichting in van je huid verwijdert. De ingevangen haren worden hierdoor met wortel en al meegetrokken.

Het voordeel is dat het daardoor langer duurt dan bij scheren voordat de haren weer zijn aangegroeid, gemiddeld zo'n 3-8 weken. Zeker als je meerdere keren achtereen harst, wordt de haargroei steeds minder. Bovendien groeien de haren terug met een dunnere en zachtere punt. Anders dan bij scheren, zul je dus na het harsen geen last hebben van harde stoppels. Bij regelmatig harsen heb je zelfs kans dat sommige haren helemaal niet meer terugkomen, omdat het haarzakje waarin de haar groeit beschadigd is geraakt.

Elements Cosmetics werkt met hars van Better Wax Technology. De Cool Flexx Wax is een lage temperatuur wax die vrij is van parfum, parabenen en colophonium, wat minder roodheid, irritatie en minder kans op allergien geeft. De lage werktemperatuur voelt comfortabel en maakt deze wax ideaal voor het harsen van het gezicht. De voor- en nabehandeling bij het harsen zorgt voor een uitstekende en hygienische verzorging van je huid.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: Schoonheidssalon Waarland, schoonheidssalon Schagen, Better Wax Technology, Cool Flexx Wax, bovenlip harsen, kin harsen, wangen harsenElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance