banner3

Kleurenanalyse

Schoonheid is veel meer dan alleen uiterlijk. Het is een expressie naar buiten toe van innerlijke kracht en zelfvertrouwen. De kracht van kleur is daarbij onontbeerlijk. Hoe je als persoon overkomt, communiceert en jezelf presenteert is ook in je werkomgeving zeer belangrijk.

Je natuurlijke schoonheid accentueren, zoals die bij joú past

Iedereen heeft lievelingskleuren en kleuren die hij of zij minder mooi vindt. Maar welke kleuren staan jou nu het beste? Met welke kleuren voel je je nog zelfverzekerder, heb je meer en gemakkelijker succes, ook zakelijk, en kun je miskopen voorkomen? Haal het mooiste uit jezelf, leer je natuurlijke schoonheid te accentueren op de manier die bij jou past. Gun jezelf een persoonlijke kleurenanalyse of boek een gezellige workshop met vriendinnen.

Je leert meer over: juist kleurgebruik in kleding, cosmetica en accesoires. Make-up advies van Jean d'Arcel en optimale huidverzorging. Bij het kleuradvies volgens de vier seizoenen ( Lente, Zomer, Herfst en Winter) ga ik uit van je huids-, oog- en haarkleur. Van nature zijn deze in balans en vormen zij een mooie eenheid en dit bepaalt waarom een kleur iemand wel of niet staat, met andere woorden; welk type je bent. Door middel van gekleurde doeken kijken we wat kleur met je doet en op deze manier zien we al snel welke kleuren het beste bij jou passen en waarom. Je leert ook zelf de 'goede'en 'foute' kleuren te herkennen. Het is een advies waar je je hele leven plezier van hebt.

Jean D'Arcel is een van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidssalons en consumenten. Al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn de Jean D'Arcel producten op de markt. Alle producten, dus ook de make-up,  zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij ontwikkeld. Jean D'Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. Ook voor een gelegenheids- of bruidsmake-up kun je bij mij terecht.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:Elements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance