Aroma emotiewaaier

De Aroma emotiewaaier© is een uniek hulpmiddel bij Aromatherapie. Met gemak kun jij voortaan de juiste etherische olie uitzoeken, en je snel prettiger voelen. Angst, boosheid en depressie: het zijn geen prettige gevoelens om te hebben. Ze kunnen je dag -en nacht- behoorlijk verzieken, en ook gevolgen hebben voor je omgeving. 

Elements Aromatherapy biedt een 100% natuurlijke oplossing. Met behulp van de unieke Aroma emotiewaaier, een handzaam hulpmiddel, kun je eenvoudig de beste etherische olie uitzoeken en inzetten om emoties op zachte en subtiele wijze positief te beinvloeden. Want hoewel we het ons niet vaak bewust zijn hebben geuren een enorme invloed op ons leven. Geuren kunnen heel direct gevoelens en herinneringen oproepen, en hebben ook te maken met communicatie. Door het inademen van de geur die past bij de emotie voel je je snel prettiger, rustiger of juist energieker.

Hoe gebruik je de Aroma emotiewaaier?

Het toepassen ervan gaat eenvoudig en veilig. In de Aroma emotiewaaier© zoek je de emotie op en lees je de aanwijzingen. Op een (electrisch) aromalampje, geurblokje of een USB aromastick druppel je vervolgense de geselecteerde 100% natuurzuivere etherische olie, deze zijn te koop in mijn webshop, en deze verdampt in de omgeving en zal jou en/of anderen op een zachte manier positief beinvloeden. De Aroma emotiewaaier© vergemakkelijkt een juiste keuze, en is juist ook te gebruiken volgens de aanwijzingen als je (nog) niet voldoende kennis hebt van Aromatherapie.

Ideaal voor op kantoor, instellingen als relatiegeschenk, in de behandelpraktijk...

De Aroma emotiewaaier is te koop in de salon, en te bestellen hier in de webshop.

 Elements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance