Visual beautyplan-01

  • Home
  • Schoonheidsspecialiste Schagen

Schoonheidsspecialiste Schagen

Zoek jij een professionele schoonheidsspecialiste in Waarland of omgeving? Ik ben Karin Breugelmans van Elements Cosmetics en ik ben er klaar voor om jouw huid in topconditie te brengen en te behouden. Dit stem ik geheel op jouw huidconditie en wensen af, inclusief advies voor de huidverzorging thuis. Met de producten van Jean d'Arcel of Reviderm. Het resultaat is een zichtbare huidverbetering en een diep gevoel van welzijn en ontspanning.

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Met enkel een reiniging of crème ben je er nog niet. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vullen samen met jou het BeautyPlan. Zo komen we tot de beste resultaten!

Professionele huidanalyse

Voor een zorgvuldige huidanalyse werk ik onder meer met een huidmeetapparaat, hiermee kan een hele specifieke huidmeting worden gedaan. Ik bespreek met jou wat het doel is van de behandeling in combinatie met wat jij er zelf van verwacht. Ook laat ik je met een spiegel naar je eigen huid kijken zodat je zelf ook de aandachtspunten kan aangeven.

Elke behandeling is weer anders omdat elke huid andere behoeftes heeft. Elke behandeling opnieuw analyseer ik de huidconditie en bespreek samen met jou de behandeling. Om jouw huid de beste behandeling te geven die het verdient.

Kennismakingsactie!

Met de speciale kennismakingsactie breng ik je graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met voordeel voor € 42,50.

Kennismakingsbehandeling voor € 42,50!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: microneedling, Reviderm, Reviderm microneedling, ultrasoon behandeling, beautyplan, stralend mooi, schoonheidsspecialiste Schagen, schoonheidsspecialiste Waarland, professionele huidanalyse, Jean d'Arcel Schagen, Tripollar radiofrequent, OxyGeneoSchagen, OxygeneoHeerhugowaard, Oxygeneofacial, OxygeneoAlkmaar, RFbehandelingSchagenElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance