Visual beautyplan-01

  • Home
  • Schoonheidssalon Schagen

Schoonheidssalon Schagen

Welkom! Ik ben Karin Breugelmans en heb een professionele schoonheidssalon in Waarland, regio Schagen. In mijn schoonheidssalon heb ik vele tevreden klanten geholpen om hun huid in topconditie te brengen en te houden. Om te zorgen voor zichtbare huidverbetering stem ik mijn behandelplan af op jouw huidconditie. Om uitstekende resultaten te bereiken werk ik met topmerken Reviderm en Jean d'Arcel op basis van het BeautyPlan.

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vullen samen met u het BeautyPlan. Zo komen we tot de beste resultaten!

Professionele huidanalyse 

Voor een zorgvuldige huidanalyse werk ik onder meer met een huidmeetapparaat waarmee ik specifieke huidmetingen kan doen. Ik bespreek met jou wat het doel is van de behandeling in combinatie met wat jij er zelf van verwacht. Ook laat ik je met een spiegel naar je eigen huid kijken zodat je zelf ook de aandachtspunten kan aangeven. Een enkele keer maak ik foto's van je huid voor de behandeling. Zodat we goed kunnen zien hoe je huid verbeterd is.

Elke behandeling is weer anders omdat elke huid andere behoeftes heeft. Om je huid de beste behandeling te geven analyseer ik iedere behandeling de huidconditie en overleg met jou de mogelijke behandeling. Zodat je altijd een op maat gemaakte behandeling krijgt die jouw huid verdient.

Kennismakingsactie!

Met de speciale kennismakingsactie breng ik je graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met voordeel voor € 42,50.

Kennismakingsbehandeling voor € 42,50!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Bekijk de webvideo:

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: microneedling, Reviderm, natuurlijke huidverjonging, Reviderm microneedling, fruitzuurbehandeling, acne behandeling, rimpeltjes, Schoonheidssalon Waarland, beautyplan, professionele huidanalyse, Jean d'Arcel Schagen, kennismakingsactie, kennismakingsbehandeling, schoonheidssalon Schagen, OxyGeneoSchagen, OxygeneoHeerhugowaard, Oxygeneofacial, OxygeneoAlkmaarElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance