banner4

Cosmeticamerken

Jean D'Arcel JeanDarcel-logo

Biologische producten van hoge kwaliteit
Jean D'Arcel is een van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidssalons en consumenten.
Al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn de Jean D'Arcel producten op de markt. Alle producten zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij ontwikkeld. Jean D'Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. Voor ieder huidtype, huidconditie en wens heeft Jean d'Arcel producten die werkelijk resultaat geven.

Reviderm                        

Een krachtige verzorgingslijn voor iedere - maar speciaal ook de gevoelige - huid, onderbouwd met dermatologische- en medische kennis die werkelijk uitstekende en prachtige resultaten geeft.

Wanneer je last hebt van een droog trekkend huidgevoel, allergische reacties, roodheid of onzuiverheden, zorgt Reviderm ervoor dat de huid wordt geregenereerd. Je gebruikt Reviderm voor het weer in balans brengen van de gestreste huid.
Zeer milde, goed verdraagzame producten: De Reviderm cosmeceuticals lijn gebruikt huid-eigen ingrediënten. De producten zijn vrij van bestanddelen, zoals parfums en parabenen, die de huid kunnen irriteren of die kunnen zorgen voor allergieën.

Dieptewerking: Door middel van een complete behandelset wordt het mogelijk dat werkstoffen tot diep in de huid doorwerken, waar zij de huid-eigen beschermingsmechanismen activeren. Het resultaat is een frisse, stralende en gezonde huid.

Bewezen succes: De werkstoffen zijn zo geconcentreerd en afgemeten dat zij altijd zullen voldoen aan jouw huidverzorgingsdoelen, ongeacht of je last hebt van een gestreste, geïrriteerde, onzuivere, oudere, jonge of droge huid.

Geneo+ by Pollogen

OxyGeneo is een 3-in-één gezichtsbehandeling die fijne lijntjes verzacht, je huidtextuur verbetert, rimpels vermindert en je huid laat stralen van vitaliteit. 

Schoonheidssalon Elements Cosmetics is officieel erkend Geneo Center

 

 

 

Tags: microneedling, Reviderm, fruitzuurbehandeling, Jean d'Arcel Schagen, Oxygeneofacial, RFbehandelingSchagen, thuisverzorgingElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance