banner1

Beautytips

5  Tips voor een mooie huid

Er zijn maar weinig mensen die hun huid perfect vinden. En een gladde gezonde stralende huid wil iedereen wel. Je moet er dan ook meestal wel wat voor doen om je huid gezond en stralend mooi te houden. Hier zijn 5 gratis tips voor een mooie huid:
• 1.Het is belangrijk om een dagelijkse routine in huidverzorging aan te houden. Een losse behandeling of af en toe je gezicht diep reinigen zal niet afdoende zijn. Wil je echte huidverbetering zien, dan is het belangrijk om dagelijks gedisciplineerd je huid goed te verzorgen. Net zo gewoon als tandenpoetsen is voor een gezond gebit.

• 2. Gebruik bij voorkeur altijd een 2-fasen reiniging. Dit houdt in: eerst een reinigingsmelk of -olie om vet en vuil op te lossen, en vervolgens een bijpassende lotion om de laatste restjes af te wassen en je huid PH neutraal (of liefst iets zuur) te maken. Gebruik je slechts 1 van de 2 dan schiet de reiniging te kort, met alle mogelijke gevolgen van dien.

• 3. Alle producten dienen speciaal op jouw huid en huidconditie afgestemd te zijn. Wat er mooi uitziet in een reclame, of een product die je vriendin ook gebruikt hoeven niet perse ook goed te zijn voor jouw huid. Vraag om informatie en/of lees de gebruiksaanwijzing goed door om te bepalen of het product dat je wilt gebruiken geschikt is voor jou.

• 4. Een gezonde lifestyle geeft een gezonde huid. Eet en drink gezond, doe leuke dingen en lach! Vermijd ongezonde voeding, overmatig alcohol gebruik en stress.

• 5. Vraag advies aan de specialist. In veel gevallen zullen Anbos schoonheidsspecialisten een gratis huidanalyse geven. In ieder geval heeft Elements Cosmetics die mogelijkheid. Niet alleen in de praktijk, maar ook online kun je via email je vragen stellen. Je ontvangt dan een persoonlijk huidadvies in je mailbox.  Zo weet je precies wat de beste manier is om je huid te verzorgen, en vermijd je het risico van een miskoop.
Wil je vaker gratis beautytips ontvangen, en op de hoogte blijven van interessante aanbiedingen? Volg mij dan op Facebook of Instagram. Of schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Met enkel een reiniging of crème ben je er nog niet. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vullen samen met jou het BeautyPlan. Zo komen we tot de beste resultaten!

Professionele huidanalyse  

Voor een zorgvuldige huidanalyse werk ik onder meer met een huidmeet-apparaat  hiermee kan ik specifieke huidmetingen doen en de huidconditie aflezen. Ik bespreek met jou wat het doel is van de behandeling in combinatie met wat jij er zelf van verwacht. Ook laat ik je met een spiegel naar je eigen huid kijken zodat je zelf ook de aandachtspunten kan aangeven. Ook maak ik een enkele keer foto's van je huid voor de behandeling. Zodat we goed kunnen zien hoe je huid verbeterd is.

Elke behandeling is weer anders omdat elke huid andere behoeftes heeft. Iedere behandeling opnieuw analyseer ik de conditie van je huid, om de beste behandeling te kunnen geven afgestemd op wat je huid dan nodig heeft, en wat jouw wensen zijn. Elke behandeling is dus persoonlijk en op maat. En iedere keer adviseer ik je ook hoe je het beste thuis je huid kunt verzorgen zodat het resultaat zo lang mogelijk blijft.

Kennismakingsactie!

Met de speciale kennismakingsactie breng ik je graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met voordeel voor € 42,50.

Kennismakingsbehandeling voor € 42,50!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: microneedling, beautytips, beautytips van de schoonheidsspecialist, beautytips van de huidexpert, 5 gratis tips voor een mooie huid, beautytips van schoonheidssalon Elements Cosmetics, OxyGeneo, OxyGeneoSchagenElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance