Visual beautyplan-01

  • Home
  • Beautysalon Schagen

Beautysalon Schagen

Van harte welkom bij mijn Schoonheidssalon in Waarland, regio Schagen. Ik ben Karin Breugelmans en ik help je graag met het in topconditie te brengen en te behouden van je huid. Om te zorgen voor zichtbare huidverbetering stem ik mijn behandelplan altijd af op jouw huidtype. Om tot zichtbare resultaten te komen werk ik met de beste producten en op basis van een resultaatgericht plan; het BeautyPlan.

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren.

Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vullen samen met jou het BeautyPlan. Zo komen we tot de beste resultaten, en is het naar jouw wensen.

Professionele huidanalyse

Voor een zorgvuldige huidanalyse werk ik onder meer met een huidmeter. Hiermee kan specifieke huidmetingen doen van o.a. vocht en talg. Ik bespreek met jou wat het doel is van de behandeling in combinatie met wat jij er zelf van verwacht. Ook laat ik je met een spiegel naar jouw eigen huid kijken zodat jij zelf ook de aandachtspunten kan aangeven. Ook kan het zijn dat ik foto's van je huid voor de behandeling maak. Zodat we goed kunnen zien hoe je huid verbeterd is.

Elke behandeling is weer anders omdat elke huid andere behoeftes heeft. Ik spreek dan ook vaak over een huidconditie in plaats van een huidtype. Iedere behandeling opnieuw analyseer ik je huid en bespreken we samen wat er nodig is, zodat je altijd een behandeling op maat krijgt die je huid verdient.

Kennismakingsactie!

Met de speciale kennismakingsactie breng ik je graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met voordeel voor € 42,50.

Kennismakingsbehandeling voor € 42,50!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: microneedling, Reviderm, fruitzuurbehandeling, beautysalon Schagen, beautysalon Waarland, Jean d'Arcel Schagen, #schoonheidssalonec, OxygeneofacialElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance