banner3

Even voorstellen Elements Cosmetics

Karin van Elements Cosmetics

Samen met jou zorg ik dat jij een stralende, gezonde huid hebt waar jij je lekker bij voelt. Aandacht, preventie, persoonsgerichte huidbehandelingen én goed advies zijn de beste huidverbeterende 'producten' die er zijn, en daarvoor ben je bij Karin Breugelmans van Elements Cosmetics aan het juiste adres! Met al meer dan 20 jaar ervaring in de huidverzorging kun je wel stellen dat beauty mijn passie is.

Eén op de 10 mensen in Nederland heeft last van een huidprobleem. De bevolking vergrijst en ook als gevolg daarvan zal het aantal mensen met een huidaandoening flink toenemen. Door tijdig en regelmatig gezichtsbehandelingen te ondergaan, en mijn thuisverzorgingsadviezen op te volgen voorkom je al heel veel huidproblemen, en blijft je huid langer jong, gezond, fris en mooi.

Ik sta in voor hoge kwaliteit en effectieve huidverzorging. Ik blijf constant bijleren, cursussen volgen en trainen. Samen vinden we oplossingen voor huidproblemen, wellness en beleving. Of het nu om een goede complete gezichtsbehandeling, een huidprobleem, een korte effectieve gezichtsbehandeling, intense ontspanning, momentje voor jezelf of anti-stress gaat; naast de huidverbetering laat de behandeling een diep gevoel van tevredenheid na, stimuleert het je, reduceert het stresshormonen en geeft je een heerlijk gevoel. Kleine geluksmomenten om van te genieten.

Huidbehandelingen en dit momentje voor jezelf helpt je in je drukke leven, helpt in je behoefte aan verzorging, ontspanning en innerlijke balans. Geniet van de rust én het resultaat!

Je bent hartelijk welkom bij Schoonheidssalon Elements Cosmetics!

Groetjes, Karin

Draai een rondje in de salon door op de volgende link te klikken: Grotere kaart weergeven

Kennismakingsactie!

Met de speciale kennismakingsactie breng ik je graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met voordeel voor € 42,50.

Kennismakingsbehandeling voor € 42,50!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: microneedling, Reviderm, anti aging, fruitzuurbehandeling, ultrasoon behandeling, couperose behandeling, acne behandeling, rimpeltjes, Schoonheidssalon Waarland, Jean d'Arcel Schagen, Oxygeneofacial, RFbehandelingSchagen, momentjevoorjezelf, rustenresultaat, ElementcosmeticswaarlandElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance