Visual man

Voor mannen

Voor mannen is cosmetica ook heel belangrijk, een huid is een huid en deze heeft goede verzorging nodig. Hoewel de meeste producten voor iedereen te gebruiken zijn , kan de behoefte van de mannenhuid anders zijn. Vraag daarom gerust per mail gratis online huidavies voor je besteld. Het verzorgen van je huid is heel belangrijk. Hieraan kunnen we onze leeftijd en welzijn aflezen. Het is voor iedereen belangrijk om je huid dagelijks goed te verzorgen. In de webshop kun je gemakkelijk zelf écht goede thuisverzorgingsproducten van Reviderm en Jean d'Arcel bestellen.

Naast deze thuisverzorging is het ook belangrijk om eens in de 4-6 weken een gezichtsbehandeling te onder gaan. Ik werk onder meer met een huidmeetapparaat waar hele specifieke huidmetingen mee gedaan worden. Ik bespreek met jou wat het doel is van de behandeling in combinatie met wat jij er zelf van verwacht. Ook laat ik je met een spiegel naar je eigen huid kijken zodat je zelf ook de aandachtspunten kan aangeven.

Elke behandeling is weer anders omdat elke huid andere behoeftes heeft. Om jouw huid de beste behandeling te geven stem ik de behandeling af op jouw huidconditie. Zo krijgt je huid precies wat deze nodig heeft. Ook anti-aging behandelingen zoals Geneo+, Reviderm Microneedling en ArcelMed fruitzuur treatments worden steeds vaker door iedereen gedaan.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Tags: mannenhuid, Jean d' Arcel bestellen, Reviderm bestellen, thuisverzorging man bestellenElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance