Visual man

Voor mannen

Voor mannen is cosmetica ook heel belangrijk, een huid is een huid en deze heeft goede verzorging nodig. Alleen de behoefte van de mannenhuid is vaak anders. Verder zijn er speciale anti-aging producten voor de man. Het verzorgen van je huid is heel belangrijk. Hieraan kunnen we onze leeftijd en welzijn aflezen. Het is belangrijk om uw huid dagelijks goed te verzorgen.

Naast deze thuisverzorging is het ook belangrijk om eens in de 4-6 weken een gezichtsbehandeling te onder gaan. Ik werk onder meer met een huidmeetapparaat waar hele specifieke huidmetingen mee gedaan worden. Ik bespreek met jou wat het doel is van de behandeling in combinatie met wat jij er zelf van verwacht. Ook laat ik je met een spiegel naar je eigen huid kijken zodat je zelf ook de aandachtspunten kan aangeven.

Elke behandeling is weer anders omdat elke huid andere behoeftes heeft. Om jouw huid de beste behandeling te geven stem ik de behandeling af op jouw huidconditie. Zo krijgt je huid precies wat deze nodig heeft. Ook anti-aging behandelingen zoals Geneo+, Reviderm Microneedling en ArcelMed fruitzuur treatments worden steeds vaker door mannen gedaan.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:Elements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance