Welkom op mijn website!

Ik ben Karin Breugelmans, gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik help jou graag om een mooie en gezonde huid te krijgen én te houden. Meer weten?

Lees meer over Karin

Voor mannen (2)

Voor mannen is cosmetica ook heel belangrijk, een huid is een huid en deze heeft goede verzorging nodig. De behoeft is vaak alleen anders voor de man. Daarom zie je in veel cosmetica merken speciale mannen lijnen. Voor een man is bijvoorbeeld een aftershave balm erg belangrijk, een product dat verzorgt en kalmeert, dit omdat de huid geïrriteerd raakt door het scheren. Een crème moet vaak wat sneller intrekken en absoluut niet plakken en natuurlijk makkelijk in gebruik zijn! Verder zijn er speciale anti-aging producten voor de man.

Wat moet je gebruiken?
Start elke ochtend en avond met een reiniging bestaande uit een foam of een waszeep met lotion, een goede verzorgende dag- en nachtcrème die ervoor zorgen dat het huideigen vocht wordt vastgehouden. Het is belangrijk om een goede oog crème te gebruiken, hier is de huid vele malen dunner en heeft dus andere behoeften.

Gebruik minimaal 1x per week een gezichtspeeling en een masker. Optioneel kun je dit nog aanvullen met speciale serums en ampullen.

Gezichtsverzorging door schoonheidsspecialist
Als laatste is het belangrijk elke 4 tot 6 weken naar een schoonheidsspecialiste te gaan. Zij kan je huid goed nakijken en jou van advies voorzien.

Afspraak maken?
Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

o Ja, ik maak graag een afspraak voor:

o gezichtsbehandeling
o huidverbetering
o anti-aging
o fruitzuurpeeling
o harsen
o kennismakingsbehandeling
o gezichtsbehandeling mannen

Voornaam:
Achternaam:
Telefoon:
E-mailadres:

Voorkeurdatum:
Voorkeurstijdstip:

Alternatieve datum:
Alternatieve tijdstip:

Alternatieve datum:
Alternatieve tijdstip:

>> verzenden <<

Tags: microneedling, huidverjonging, fruitzuurbehandeling, acne , mannenhuid, huidverzorging, huidvertering, scheer irritatie

In 4 stappen stralend mooi!

Een stralend mooie huid, wie wil dat nu niet?! Het beste eindresultaat krijgt u door het volgen van de vier belangrijkste stappen.

Lees meer

Kennismakingsactie

Met de speciale kennismakingsbehandeling Stralend Mooi ontdek je de verrassende zichtbare resultaten van een professionele gezichtsbehandeling. Nu voor slechts € 42,50!

Lees meer


 

Acne behandeling

Last van acne? Karin helpt je zichtbaar verder!

Lees meer


 

Couperose

Ontdek de meest effectieve methode!

Lees meer

home man
 

Microneedling

Het geheim van een jonger uitziende huid

Lees meer

Geneo+

Microdermabrasie, zuurstofbehandeling en TriPollar

Lees meer

Openingstijden:

Ik werk enkel op afspraak, van maandag tot en met donderdag, en ook 's avonds beperkt mogelijk. Niet tijdig afgezegde afspraken (tenminste 24 uur van te voren, behoudens corona-gerelateerde zaken) worden voor 50% in rekening gebracht. Ik werk volgens het hygiene protocol, en neem nu extra corona maatregelen.
Op alle producten / diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Afspraak maken? Bel 06 17 69 24 74

Maak online een afspraak

Draai online een rondje in onze salon


Grotere kaart weergeven

Bekijk onze beautysalonElements Cosmeticslogo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Waarland, Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar.

Lantmanstraat 10, 1738 EC Waarland, telefoon: 06 17 69 24 74, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance